maanantai 6. maaliskuuta 2017

Muistoja lapsuudesta

Muistatteko vielä hernepussit? Päiväkodissa näitä oli ihana ihan vain pitää kädessä ja tunnustella. Meillä oli näitä myös aina koulun liikuntatunneilla. Sen jälkeen en olekaan näihin törmännyt. Lapset kuitenkin tuntuu tykkäävän ja viime aikoina näitä onkin tullut vastaan eri blogeissa. Minäkin kun muutkin.


Tämä työ oli helppo aloittaa sillä kotoa löytyy paljon tilkkupaloja. Jotenkin en huomannut pinon kasvavan valtavaksi kun aina löytyi ihana kangas, josta oli vain ihan pakko leikata pala tai kaksi (tai neljä). 


 Ja näitähän tuli leikattua. Iloisesti näitä omlpelin kun mies tuli paikalle tarjoamaan apua. Pyysin häntä kääntämään palat, jotta saisin nopeammin homman päätökseen. Jossain kohtaa mies sitten pyöritteli silmiään ja kysyi että montako näitä oikein on?!


Siinä selittelin jotain ihanista kankaista... Taisi vähän lähteä lapasesta sillä näitä tuli 80 kpl! :D Ja vielä löytyisi lisää ihania kankaita mistä ommella. Onpahan muutama joululahja valmiina näin maaliskuun kunniaksi! Vielä ovat tosin täytettä vailla, sillä kuivatut herneet unohtuu joka kauppareissulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti