lauantai 4. maaliskuuta 2017

Ikuisuusprojekti

...tai siltä se ainakin tuntuu. Tämän piti olla nopea mukava homma, arvioin sen kestävän kokonaisuudessaan viikon. Nooh vauvan kanssa ei vaan kertakaikkiaan saa samalla tavalla tehtyä kuin ennen. Rungon maalaamiseen meni kolme päivää. Ainoa mahdollisuus maalata oli poikasen päikkäriaikaan.Tästä tuli tosi kiva, vaikka tuo rungon alaosa vähän epäonnistuikin. Se on ihan liian leveä alhaalta, mutta olen laiska enkä jaksa tehdä asialle mitään. Lapset ei tuollaisia huomaa (kai) ja siihen tulee jokatapauksessa leluhylly viereen peittämään.


Valo osuu tosi ihanasti tähän puuhun ja lastenhuone tuntuu heti paljon kodikkaammalta. Aluksi mietittiin tuohon seinälle tauluja, mutten saanut aikaiseksi maalata mitään. Sitten ostettiin sisustustarroja, mutta ne ei pysyneet kiinni seinän huokoisuuden takia. Olen tosi tyytyväinen että muut suunnitelmat meni pipariksi, sillä tämä satupuu sopii tänne niin hyvin.

Seuraava vaihe onkin aikaa vievä, sillä jokainen lehti on maalattava erikseen. Ja niitä lehtiähän on paljon! :D Pikkuhiljaa hyvä tulee...

On niin ihanaa olla luova, enkä muistanutkaan miten kivaa maalaaminen on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti