maanantai 20. helmikuuta 2017

Hallittua kaaosta

Kesällä tuli muutettua uuteen, omaan kotiin ja siinähän oli samalla pakko mahdollisuus käydä läpi työhuoneen kaapit ja nurkat. Koska olen "sekakäsityöläinen" niin materiaalia löytyy aina kankaista skräppipapereihin. Aika rankalla kädellä kyllä sitten laitoin pois niitä hutiostoksia sun muita. Jos niitä ei ole viimeisen viiden vuoden aikana tullut käytettyä niin tuskinpa tulee jatkossakaan. (Vaikka tietty nyt kun sanon näin niin etsin varmaan seuraavaan projektiin juuri sitä tavaraa jonka karsin pois)

Ostettiin myös uusi hyllykokonaisuus ja voi että se näyttää hyvältä! Meillä tosiaan on yksi ylimääräinen huone (minun) työhuoneena ja on ihana vihdoin saada säilytys toimivaksi ja sisustukseen sopivaksi. Jos joku työ jää kesken, voi työn jättää pöydälle ja oven (ainakin toistaiseksi, ennen kuin poika oppii kävelemään/kiipeämään) vain vetää kiinni ja jatkaa joskus myöhemmin. Toisaalta ei myöskään ole liian hankalaa laittaa tavarat takaisin oikeille paikoilleen.

Ah sitä tunnetta kun saa vihdoin laatikot järjestykseen ja jokaiselle tavaralle löytyy paikka. Löysin XXL-liikkeestä noita muovisia lokerolaatikoita (jotka siis oikeasti on tarkoitettu vieheille) ja ne sopi täydellisesti noihin ulosvedettäviin hyllyn laatikoihin! Kassaa hymyilytti kun ostin hirveän määrän laatikoita mutten yhtään viehettä. En kuulemma ole ainoa joka käyttää näitä askarteluun. :)


Nauhat, napit, helmet sun muut niin nätisti omissa lokeroissaanAikaahan tuohon lajitteluun meni ja se oli pakko tehdä pojan päiväuniaikaan. Muuten olisi pieni apulainen mukana. Jatkoin sitten vielä kankaiden kanssa ja nyt on laatikot siistit (mutta aika tyhjät :D ). Tarkoitus on luvan kanssa ostella vähän lisää täytettä kevään kädentaitomessuilta. Mm. niitä ihania PaaPiin kankaita lastenvaatteita varten.


Tulipa tässä nyt mieleen että tuo järjestys ei kyllä välttämättä säily pitkään jos/kun poika keksii kaivella noita laatikoita. Onneksi nuo kankaat on alimpana eikä mikään vaarallinen ole hänen ulottuvilla. Onpahan sitten syy käydä läpi kangasvarasto taas ja silitellä kaikkia ihania kankaita, ennen viikkaamista takaisin laatikkoon :D Jospa niistä joku päivä vielä saisi ommeltua jotain, suunnitelmat kyllä löytyy joka kankaalle. Pitäisi vain raaskia käyttää ne kankaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti